TalentScan

Om samen met jou te ontdekken wat je wél wilt in je werk, maak ik gebruik van een TalentScan, de me.scan, een scan ontwikkeld door de me.scan company. Veel talentenscans of tools zijn vooral gericht op de competenties die jij al van jezelf kent. Maar de me.-scan, die ik gebruik, is ook gericht op je onbewuste.

Hierdoor komt uit de scan naar voren waar jij van nature goed in bent, wat jouw natuurlijke krachten zijn. Daarnaast komt er ook uit de scan naar voren wat jouw onontdekte talenten zijn. Dingen waar jij nu nog geen zicht op hebt, maar wat je wel in je hebt. Dit geeft je zoveel nieuwe mogelijkheden!

Daarnaast geeft de scan inzicht in welke competenties je hebt ontwikkeld die niet van nature bij je passen. Dat zijn dingen waar je ontzettend goed in bent geworden, maar waar ook een valkuil van je ligt.

Deze TalentScan kun je gebruiken om uit te zoeken wat voor werk er bij je past, maar ook wat je binnen je huidige werk meer zou kunnen inzetten om goed tot je recht te komen. Ook kan het gebruikt worden in bijvoorbeeld een sollicitatieproces om te onderzoeken of iemand de juiste natuurlijke kwaliteiten heeft voor een functie.

Ik ben ervan overtuigd dat je hier niet alleen in je werk maar ook privé ontzettend veel aan kunt hebben. Want ook in relatie met je familie, vrienden of hobby’s kun je je talenten beter benutten.

Ben je benieuwd of de TalentScan bij jouw situatie past en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen, plan dan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.