TalentBoost

Vind EINDELIJK die baan die écht bij je past!

Je werk is prima. Het voldoet. Je hebt een leuk inkomen, waar je de hypotheek van kunt betalen. Je kunt ieder jaar op vakantie, je kunt je boodschappen er prima van betalen.

Maar je weet dat er veel meer in je zit! Je bent klaar om te ontdekken wat dat precies is en hoe je dat kunt gebruiken. Je bent klaar om eindelijk energie te krijgen van een baan, in plaats van er alleen maar energie naartoe te brengen.

Maar waar moet je beginnen? Hier!!

Herken je dit?

  • Je werk kost alleen maar energie en geeft je geen plezier en voldoening
  • Je leeft van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie, want dan hoef je eindelijk even niet op je werk te zijn en heb je tijd om uit te rusten en op te laden
  • Je bent vooral aan het overleven in plaats van écht te leven
  • Je weet heel goed wat je allemaal niet wilt in je werk, maar hebt geen idee wat wel
  • Je vraagt je soms af of een écht leuke baan voor jou wel bestaat
  • Je scrollt eindeloos door vacaturessites, maar het levert alleen frustraties op en het gevoel dat het je toch niet gaat lukken om een leuke baan te vinden.

Als dat is hoe het nu voor jou voelt, dan ben je toe aan de volgende stap!

In de TalentBoost krijg jij de handvatten en inspiratie om een flinke stap te gaan zetten in jouw loopbaan.

En niet alleen dat. Je gaat ontdekken wat voor jou energiegevers en energievreters zijn zodat je precies weet op welke banen je wel en niet moet solliciteren. En dat gaat je niet alleen in je werk, maar ook privé een enorme groei opleveren!

Het resultaat:

Het is tijd om in actie te komen! Doe de TalentBoost!

In 12 weken tijd help ik jou om heel helder te krijgen wat jou natuurlijk talenten zijn en hoe je die kunt gaan inzetten, zodat je werk vindt waar je wél plezier en voldoening uit gaat halen!

We gaan stap voor stap bezig met jouw dromen, jouw zelfvertrouwen, jouw talenten en je passie én de juiste acties om die ideale baan ook écht te vinden! Plan een kennismakingsgesprek in en we gaan snel samen aan de slag!


Het is aan jou!

Het is aan jou! Zit jij er over een aantal maanden nog net zo bij als nu? En denk je elke dag dat je naar je werk moet:

Of kies je nu echt voor jezelf, voor persoonlijke groei en ga je over een paar maanden elke dag zo naar je werk:

Nog even voorstellen:

Wat zit er in de TalentBoost?

Tijdens de TalentBoost ga je ontdekken wat jouw natuurlijke talenten zijn en gaan we samen aan de slag om deze talenten ook daadwerkelijk te gaan gebruiken in een baan.

De TalentBoost is een traject van 12 weken waarin we stap voor stap gaan werken aan meer vertrouwen in je eigen kernwaarden, je talenten, je passie, enzovoorts. Het zit allemaal al in je en we gaan het eruit halen!

Dat doen we door middel van de TalentScan die ik bij al mijn klanten gebruik, en door middel van gesprekken en oefeningen. We hebben verspreid over deze 12 weken vier 1-op-1 gesprekken. Het eerste gesprek gaat over de TalentScan, de andere drie over dat wat op dat moment voor jou belangrijk is, waar je tegenaan loopt en over de oefeningen waarmee je bezig bent geweest.

Naast de gesprekken en opdrachten kun je mij onbeperkt mailen met al je vragen over de TalentScan, de opdrachten, vacatures die je hebt gevonden en andere dingen waar je tegenaan loopt.

Wat anderen zeggen:

“Al jaren speelde er door mijn hoofd dat ik graag wat anders wilde doen. Ik zat niet meer op mijn plek en ik miste de uitdaging in mijn werk. Maar wat ik dan wel wilde, ik had geen idee.

Na vele loopbaancoaches etc. gevolgd te hebben via Instagram kwam ik Mirna tegen en heb ik een kennismakingsgesprek ingepland. Dit gesprek voelde zo goed dat ik ‘ja’ heb gezegd tegen Mirna en ook ‘ja’ tegen mezelf. Want met blijven roepen dat ik niet weet wat ik wil en dat het allemaal spannend is kom je niet verder.

“Er is mij zoveel duidelijke geworden over hoe ik doe en hoe ik denk! Ik weet nu wat ik kan doen om mezelf verder te ontwikkelen.”

“Het was een prettig gesprek dat veel duidelijkheid gaf. Het was ook confronterend, maar op een goede manier. Het was zeer mooi en zinvol voor mij!”

TalentBoost

De investering voor de TalentBoost is €897 (inclusief btw; betaalt je werkgever dan is het exclusief btw) en mag ook in 2 of drie termijnen worden voldaan.

In 1 keer betalen: € 897

In 2 termijnen: 2x € 455

In 3 termijnen: 3x € 315


Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Als je vandaag nog een kennismakingsgesprek inplant kunnen we binnen een paar weken starten, meestal binnen 2 weken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Je kunt betalen in twee of drie termijnen, verdeeld over de 12 weken.

Mag mijn werkgever het betalen?

Zeker! Als je werkgever het traject betaald (vaak vanuit een loopbaanbudget) zijn de eerdergenoemde bedragen exclusief de btw. De rekening kan rechtstreeks naar je werkgever verzonden worden.

Voor wie is het traject?

De TalentBoost is voor jou als je wilt weten wat jouw natuurlijke talenten zijn en écht stappen wilt zetten om jouw talenten te gaan gebruiken in je ideale baan. Het is voor jou als je nu geen of weinig energie uit je werk haalt en het gevoel hebt dat er meer in je zit!

Hoelang duurt het traject?

Het duurt 12 weken, waarin we elkaar één keer live spreken over de TalentScan en drie keer online via zoom. Je krijgt via de mail opdrachten van mij en kunt ook al je vragen in deze 12 weken aan mij stellen via de mail.

Ik ga op vakantie. Is dat erg?

Als je in die 12 weken op vakantie gaat, staat het traject gewoon even op pauze. Na je vakantie gaan we verder waar we gebleven waren. Je mist dus niks!

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet bij? Mail jouw vraag naar: info@mirnadijksta.nl

Wil jij over een paar maanden kunnen zeggen dat je WEL voldoening en plezier uit je werk haalt?

Dat je eindelijk jouw ideale baan hebt gevonden? Of blijf je door ploeteren van weekend naar weekend totdat je uiteindelijk in een burn-out beland?

Kies nu voor jezelf en plan een kennismakingsgesprek in!

Ik spreek je graag!