Talent3Daagse

Je hebt een prima baan en een goed inkomen. Alles goed voor elkaar, zou je denken, maar je vraagt je vaak af: ‘Is dit het nu?’ en ‘Ga ik dit tot mijn pensioen doen?’ Eigenlijk hoop je dat het leven je meer te bieden heeft dan dat. Je hoopt het niet alleen, je voelt het: er zit meer in je dan eruit komt!

Maar wat dat dan precies is?? Je hebt geen idee wat je zou willen. Waar ben je nu eigenlijk goed in en wat vind je dan écht leuk? Zolang je dat niet weet, blijf je gewoon maar zitten waar je zit.

Het is tijd om jezelf centraal te zetten

Als je blijft zitten waar je zit, dan verandert er niets! Dus het is tijd om in actie te komen. Maar hoe? Want als je heel goed weet wat je niet meer wilt, maar geen idee hebt wat wel, hoe kom je dan in actie?

En dat is precies waarbij ik je wil helpen. Ik zie zoveel vrouwen (en was er zelf ook één) die zichzelf en hun eigen geluk wegcijferen. Alles en iedereen komt eerst: partner, kinderen, collega’s, vriendinnen, familie. Misschien herken jij je hier ook wel in? Hun welzijn staat bovenaan jouw lijstje, maar jij neemt genoegen met minder.

En daarom wil ik JOU centraal zitten. In de Talent3Daagse mag het gaan om JOU! Wat is en voor jou belangrijk, wat vind je leuk en waar ben je goed in?

Ik ga je helpen deze vragen te beantwoorden en écht actie te gaan ondernemen. Eindelijk dat onderzoek met jezelf aangaan en uitzoeken wat het leven nog meer voor jou in petto heeft.

Ben je er klaar voor?

Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 november gaan we aan de slag! Dit gaan we doen:

  • Elke dag een workshop van een halfuur (9.00-9.30uur via zoom) waarin een belangrijke vraag aan jezelf centraal staat
  • Elke dag een opdracht om zelf mee aan de slag te gaan
  • Elke dag een werkblad om zelf in te vullen, zodat je ook écht in ACTIE komt!

Resultaat

Aan het einde van de Talent3Daagse:

  • Weet je precies welke stappen jij mag gaan zetten voor een baan en een leven met meer voldoening.
  • Je hebt meer inzicht in wat je kunt, wat je wilt en wat je belangrijk vindt.
  • Je heb eindelijk die stoute schoenen aangetrokken en gehoor gegeven aan de stemmetje dat fluisterde ‘er zit meer in je’.
  • Je hebt jezelf centraal gezet en dat voelt goed!