Over mij

Hoi! Ik ben Mirna Dijkstra – talentcoach

Ik help mensen met het zoeken naar wat ze wél willen in hun werk.

De afgelopen jaren heb ik meerdere malen in banen gezeten waarvan ik wist dat het niks voor me was. Ik ben opgeleid tot sociaal werker en probeerde verschillende dingen uit. Werken in een kliniek, ambulant werken, werken in een sociaal team van de gemeente. En elke keer voelde ik het weer: dit past niet bij me!!!

Toen ik een paar jaar geleden werd geconfronteerd met een BRCA2-genmutatie (dit zorgt voor een heel hoog risico op borstkanker), stond mijn wereld even stil. Ik koos voor een preventieve borstamputatie en hierdoor veranderde mijn kijk op het leven. Waarom blijf ik steeds werk doen wat ik niet leuk vind? Is dit het nu in het leven? Het leven kan ook zo voorbij zijn.

Daar startte mijn zoektocht naar wie ik ben en wat ik wil. Vanaf dat punt startte ik een eigen bedrijf, wat helaas niet goed genoeg uit de verf kwam, dus zocht ik weer een baan in loondienst. Opnieuw aan de slag als hulpverlener. Ik voelde weer aan alles dat dit het niet voor me was en zette de zoektocht naar mezelf voort.

Toevallig kwam ik ergens online de TalentScan (de me.scan van de me.scan company) tegen en wist dat dit veel voor me zou kunnen betekenen. Niet veel later deed ik de scan en de uitkomst gaf zoveel erkenning voor wie ik werkelijk ben. Het gaf me richting in wat ik wel wil! Ik besloot daar, ter plekke, dat ik ook wilde leren hoe deze scan werkt, zodat ik anderen in vergelijkbare situaties kan helpen om zichzelf beter te leren kennen. Niet veel later deed ik de opleiding en nu kan ik jou helpen om al jouw kwaliteiten te gaan ontdekken.

Want ik gun het iedereen om werk te doen wat écht bij je pas en geen genoegen te nemen met middelmatigheid. Je leeft maar één keer en je bent het waard om jezelf helemaal te ontwikkelen en je volledige potentieel te benutten.

Wil jij vandaag nog jouw zoektocht starten naar werk dat echt bij je past? Download dan mijn e-book: 4 do’s en don’ts in jouw zoektocht naar werk dat écht bij je past.

Ik kan je helpen om jouw volledige potentieel te gaan ontdekken! Wil je dat? Neem dan contact met me op: