GRATIS

Talent3Daagse – 21 t/m 23 november

Je hebt een prima baan en een goed inkomen. Alles goed voor elkaar, zou je denken, maar je vraagt je vaak af: ‘Is dit het nu?’ en ‘Ga ik dit tot mijn pensioen doen?’ Eigenlijk hoop je dat het leven je meer te bieden heeft dan dat. Je hoopt het niet alleen, je voelt het: er zit meer in je dan eruit komt!

Maar wat dat dan precies is?? Je hebt geen idee wat je zou willen. Waar ben je nu eigenlijk goed in en wat vind je dan écht leuk? Dat zijn de vragen die je gaat beantwoorden tijdens de Talent3Daagse!

E-book: 4 do’s en don’ts in jouw zoektocht naar werk dat echt bij je past

Je zit vast in je werk. Je wilt iets anders. Maar je heb geen idee waar te beginnen. Welke stap kun je nu zetten om hier uit te komen? Ik heb een e-book voor je gemaakt met 4 do’s én 4 don’ts in jouw zoektocht naar werk dat echt bij je past. Een e-book met tips én oefeningen om meteen aan de slag te gaan om uit deze situatie te komen.

Klik op deze knop en ontvang het e-book binnen een paar minuten in je mailbox!

Werkplezier Inspiratie-Mail

Op een laagdrempelige manier kennismaken met wat ik jou te bieden heb? Schrijf je in voor mijn wekelijkse Werkplezier Inspiratie-Mail! In deze wekelijkse mailing neem ik je mee in mijn kijk op werkplezier en plezier in het leven. Ook zal ik je tips geven hoe jij je werkplezier nu al kunt verhogen! Klik hieronder op de knop om je in te schrijven!